Gang bang-politiker fra Syddjurs inviterer malaysisk sultan til fest

Under mottoet Grænseløs Kærlighed har en kreds af dedikerede jyske erotomaner inviteret til topmøde med deltagelse af en malaysisk sultan og hans noget yngre russiske kone.

Der er tale om Sultan Mohammed, der i foråret giftede sig med den tidligere Miss Moskva, Oksana V. Da de to blev smedet sammen i foråret 2018, var Mohammed konge; men giftemål med tidligere russiske skønhedsdronninger er ikke i videre god kurs i toneangivende kredse i Malaysia, så den gode Mohammed blev nødt til at abdicere i januar og er nu kun sultan.

Det giver imidlertid det mere eller mindre unge par mulighed for at rejse ud i den store verden og møde ligesindede.

Det skal foregå i det legendariske forsamlingshus uden for Vejle, hvor den kendte politiker fra Syddjurs, Per Zeidler igennem en årrække har afholdt sexorgier for såvel søgende som tørstende sjæle og store dele af deres legemer.

"Vi har inviteret sultanen, fordi vi i vor lille kreds føler, at han deler vores værdier," siger Zeidler, for hvem besøg fra Østeuropa langt fra er så nyt, at det gør noget.

Sultanen og hans følge vil blive indkvarteret på Hotel Munkebjerg, hvor hr. og fru Mohammed skal nyde samværd af privat beskaffenhed i den berømte brudesuite, der foruden en imponerende panoramaudsigt over Vejle Fjord byder på en af de største Marokkopuder i dansk hoteldrift.

Satiren er bragt i samarbejde med TheNews.