Overtændt varevogn brænder ud på Horsensvej

Varevognen var overtændt allerede, da TrekantBrand ankom til stedet. Foto: Privatfoto

Tirsdag morgen måtte TrekantBrand rykke ud til en parkeringsplads langs Horsensvej, hvor en varevogn stod i flammer.

Morgentrafikanterne på Horsensvej i Vejle fik sig noget af et dramatisk syn, da de kørte forbi parkeringspladsen foran Jem & Fix og Sunset Boulevard. Her var der nemlig parkeret en varevogn, hvor kabinen var indhyllet i flammer og røgen buldrede mod himmels. TrekantBrand ankom dog hurtigt til stedet, hvor de fik branden under kontrol.

Det fortæller viceberedskabsmester Kasper Bjørnager Gregersen fra Trekantbrand. Derudover fortæller han også, at det ikke kun var medtrafikanterne som fik sig en brat opvågning, det gjorde også ejeren af varevognen, der var på vej ad Horsensvej, da hele kabinen på vognen pludseligt blev fyldt med røg.

”Da vi kommer derud, så møder vi en varevogn, der er helt overtændt. Vi kan tydeligt se røgfanen. Da vi kommer hen til bilen, får vi kontakt med bilens fører, som fortæller, at han allerede observerede røg i kabinen, da han kører på Horsensvej. Heldigvis får han snarrådigt parkeret bilen på parkeringspladsen, så den ikke står midt på vejen," fortæller Kasper Bjørnager Gregersen.

Parkeringspladsen bar tydelig spor af den brændende bil. Foto: Privatfoto