Ejerløst pengeskab dukker op ved strand: Er det dit?

Pengeskabet mangler en, der vil kendes ved det. Foto: Sydøstjyllands Politi

Har du glemt dit pengeskab? Så har politiet fundet det for dig.

Sydøstjyllands Politi beder tirsdag borgerne om hjælp. Politiet står nemlig med et pengeskab, som de ikke ved, hvor hører til. Skabet er fundet i Staksrode, Stenhøj Strand ved Barrit fredag i sidste uge. Om det indeholder støvfnug eller Onkel Joachims forsvunde millioner vides ikke. 

Kan du hjælpe Sydøstjyllands Politi med at få pengeskabet hjem til sin ejer? Det spørgsmål stiller politiet selv, inden de forklarer, hvad man skal gøre for at få pengeskabet udleveret. Det er nemlig ikke bare nok, at man mener, det er ens eget. Det skriver politiet selv i opslaget på Facebook. 

"Hvis du er ejeren af pengeskabet, kan du henvende dig i Ekspeditionen på Holmboes Allé 2 i Horsens. Da pengeskabet kun kan åbnes med rette nøgle, skal du medbringe nøglen for at få pengeskabet udleveret," skriver Sydøstjyllands Politi på det sociale medie. 

Hvis du kender nogen, der har mistetet pengeskab, så del gerne opslaget med dem. Skriv også gerne en kommentar på Facebook, hvis du har en god eller sjov idé til, hvad der måske gemmer sig i pengeskabet. 

Foto: Sydøstjyllands Politi