22-årig mand fra Vejle sigtet for drab

Teknikere på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

Tirsdag eftermiddag rykkede politiet ud til et mistænkeligt dødsfald, nu er en 22-årig mand fra Vejle-området, sigtet for drab.

Klokken 15.55 tirsdag eftermiddag, fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse, som betød at de med det samme rykkede ud til en lejlighed i Køge, det skriver TV 2. 

På adressen fandt de en 20-årig kvinde død, under “særdeles mistænkelige omstændigheder”, som politiet selv beskrev det på Twitter. Det viste sig også at kvinden var blevet dræbt. 

Den 20-årige kvinde havde svære kvæstelser, men dødsårsagen er endnu ikke fastslået, kvinden skal først obduceres. Kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller til Ekstra Bladet, at de endnu ikke vil komme nærmere ind på hvordan kvinden er blevet dræbt.

 

De var venner

Fire mænd blev anholdt i forbindelse med drabet. Der var tre personer til stede på gerningsstedet, som alle tre blev anholdt - senere på dagen blev en 22-årig mand anholdt på en adresse i Vejle. Det var ikke mandens bopæl, men hans opholdsadresse, da han ikke har fast bopæl. 

To ud af de fire anholdte blev løsladt natten til onsdag, efter at de var blevet afhørt. 

Onsdag bliver to af de anholdte fremstillet i grundlovsforhør og sigtes for at have dræbt den 20-årige kvinde. Der er tale om to mænd på henholdsvis 18 og 22 år.

Charlotte Tornquist kan fortælle at den dræbte kvinde var fra køge, hun kan også fortælle at den dræbte kvinde og de to mænd har kendt hinanden gennem længere tid og at de var venner forud for drabet.

 

Politiet på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

 

Politiet på stedet. Foto: Presse-fotos.dk

 

Teknikere på stedet. Foto: Presse-fotos.dk